Combinatorul este unul din cele mai importante unelte agricole, care oferă ajutor de neînlocuit fermierilor. Cel mai nou tip de combinator de vânzare pe piață este unul foarte performant care are o durată de viață mult mai lungă și face o muncă mult mai precisă.

Aceste unelte agricole sunt folosite în mare parte pentru pregătirea patului germinator și pentru învârtirea pământului.

Fără aceste două activități nu este garantată o recoltă bogată. Sunt, desigur, mai multe tipuri de combinatoare și este foarte important să alegeți tipul perfect.

 

Vario Germinator CC

 

Există combinator de vânzare care oferă puteri diferite, iar acest lucru este de mare folos, deoarece pentru diferite tipuri de pământ este nevoie de combinator de putere diferită.

De asemenea, firma noastră oferă combinatoare de vânzare cu lățime și adâncime diferite. Lățimea este între 1.8-12 metri, iar adâncimea între 5-18 cm. Desigur, diferența este dată și de terenul care trebuie lucrat, cât de lat trebuie să fie combinatorul, însă dacă acesta este mai lat, timpul de lucru se reduce semnificativ.

Cu cât este pământul mai dur, cu atât trebuie să fie lucrat cu un combinator mai adânc. Un alt aspect important este numărul de organe de lucru. Dacă doriți să cumpărați un combinator mai performant, acesta va avea mai multe organe de lucru și va face o treabă și mai bună.

Așadar, există combinator de vânzare pe placul tuturor, care poate satisface orice cumpărător, dar este recomandat ca unele aspecte să fie ținute în minte pentru alegerea produsului potrivit.