Fiecare utilaj agricol are rolul lui, și este nevoie de el pentru a presta munca pentru care a fost inventat. De exemplu, germinator nu poate lipsi în timpul muncilor de primăvară. Tipuri de germinator moderni aveți acum posibilitatea să achiziționați, că în depozitul Agromotor din Săcuieni Bihor găsiți aceste mașini. Toate sunt fabricate de către compania Satex, calitatea superioară a produselor este asigurată. Doi ani de garanție oferă producătorul pentru fiecare mașină agricolă, achiziționată de la firmă.

Și pe pagina web satex.ro puteți vedea gama de produse, dar personal oricum e mai bine, în acest caz vă recomandăm, să vizitați depozitul din localitatea mai sus menționată, la adresa Libertății nr. 33. Cu folosirea unui germinator recolta Dumneavoastră va deveni bogată, o să fiți mulțumit. Pe pagina web mai sus amintită puteți viziona și un scurt video, cu munca pe câmp, prestată cu germinator.

Tabelul cu caracteristicile și tipurile de germinator vă ajută la alegere. Sunt mai multe tipuri de mașini, mai precis cinci. Dintre acestea puteți alege utilajul, care vă este perfect pentru nevoile Dumneavoastră.

Bineînțeles, sunt mai multe produse agricole în gama depozitului, cum ar fi tocătorul tractat, tăvălug, combinatoare, cultivatoare de miriște, compactor germinator, prășitoare, scarificator etc. De oricare aveți nevoie dintre acestea, firma vă stă la dispoziție. Vă puteți interesa la numărul de telefon 0040 770/409-402 despre oricare produs, colegii vă ajută cu cea mai mare plăcere.