Utilajele agricole de calitate bună nu pot lipsi din depozitul unui agricultor, care dorește să obțină recoltă bogată. Fără pământul bine lucrat, această dorință nu se va îndeplini. Cu combinator Gruber Satex munca de agricultor devine o plăcere, iar timpul de lucru este mult mai scurt. Deci este bine, dacă achiziționați unu sau mai multe dintre aceste utilaje, ceea ce puteți face la firma pe numele de Agromotor din Săcuieni Bihor, str. Libertății nr. 33.

Mașinile sunt produse de compania Satex, calitatea lor este superioară. Dacă doriți, să vedeți aceste utilaje pe internet, atunci intrați pe pagina web satex.ro, unde sub pozele cu mașini, găsiți și un tabel cu parametri tehnici ale mașinilor Gruber.

Aici lângă fiecare model apare puterea recomandată, numărul și înălțime organe de lucru, număr de discuri, lățime de lucru, de transport și adâncimea de lucru. Toate acestea parametri sunt foarte importanți, fiecare agricultor își alege modelul cu parametri adecvate pentru terenul lui. Însă nu numai utilajele Gruber se găsesc în gama largă de produse în depozitul din Săcueni Bihor, dacă vizitați personal, puteți vedea toată oferta. De luni până vineri de la ora 8.00 la 17.00 este deschis depozitul.

Prețul utilajelor moderne și orientate spre viitor nu este prea mare, mai ales având în vedere, că acestea se pot folosi mulți ani la rând. Garanția pentru mașinile Gruber este de doi ani. Cumpărați și Dumneavoastră utilaje moderne, inovatoare, care să ușureze munca grea, pe care o faceți zi de zi!