În zilele noastre nu se mai lucrează terenuri agricole așa, ca pe vremuri, cu cai, cu sapa etc., azi proprietarii dau terenurile la asociații pentru a fi lucrate. Pentru lucrarea terenurilor mari agricultorii au nevoie de utilaje agricole moderne, numai așa se poate obține recoltă bogată și frumoasă. Compania Satex România oferă spre vânzare tot felul de utilaje agricole moderne noi, care nu pot lipsi din parcul auto al agricultorilor.

Și Dumneavoastră puteți să vedeți toate mașinile, dacă intrați pe pagina web satex.ro, sau dacă vizitați compania în localitatea Săcuieni Bihor, strada Libertății, nr. 33. Firma Satex este un producător de utilaje agricole, ce revoluționează muncile câmpului. Gama de produse este disponibilă pentru antreprenorii agricoli mici și mijlocii. Înșirăm câteva dintre utilaje agricole moderne, de exemplu tăvălug, tocător tractat, cultivatoare de miriște, compactor germinator, prășitoare, scarificator, grapă de discuri, grapă cu colți greu.

Dispozitivele, utilajele agricole, comercializate de compania Satex sunt de calitate superioară, iar agricultorii pot economisi timp și energie prin utilizarea acestora.

În condițiile climatice schimbate este nevoie, ca utilajele agricole purtate și tractate să fie proiectate pentru muncă de durată, în orice condiție meteorologică. Utilajele fabricate și comercializate de firma Satex fac față acestor cerințe. Deci dacă aveți nevoie de utilaje agricole moderne, căutați cu încredere această companie! Puteți lua legătura cu colegii la numărul de telefon 0770/409-402.